tegne? det er noget man gør på vinduer

Jeg kom forbi Kaffebaren på Amager og de har lavet det perfekte efterbillede til mit næste projekt.

Jeg bor i en etageejendom med en tilsvarende bygning på den anden side af gaden, hvilket betyder at der er fri udsigt ind i mit hjem fra begge sider. Jeg regner ikke med at mine naboer benytter udsigten som alternativ, når agurketiden rammer fjernsynet, men derfor kan det nu alligevel være rart at øge følelsen af privatliv.

Det er egentligt et simpelt optisk trick, der ligger til grund for projektet. Øjne er dovne og vil fokuserer på det, som er forrest frem for at kigge “rundt om” objektet. Den letteste løsning er at klæbe ruden til med frostet klistervinyl, men jeg vil jo også gerne kunne kigge ud og med det sparsomme lys jeg har, så er jeg yderst påpasselig med at blokere lysets indfald. Mange caféer har en lille tavle med dagens menu ude foran og jeg har bemærket at de er gået bort fra kridt og bruger en form for tush og siden menuen skal kunne skiftes ud, må den også kunne vaskes af igen – det kunne godt virke til vinduer! Så afsted til hobbybutikken. På vejen kom jeg så forbi Kaffebaren og se bare der – det kan godt lade sig gøre.

 

Nu skal jeg bare liiiiiige have vasket vinduer og så skal der ellers tegnes.

, , , ,

 1. #1 by Marie on 24/05/2012 - 19:25

  De tusher de bruger til tavlerne er chalk-markers, men jeg tror ikke at de er de optimale til vinduer. Det er Posca-tusher derimod. De er lækre at male med og vaskes nemt at med sprit bagefter. De fåes i forskellige tykkelser og et hav af farver. De har dem de fleste hobby-tegne-forrretninger.

 2. #2 by Sisse-Sofie on 06/06/2012 - 04:09

  Hej Karen, sikke en FANTASTISK blog du har dig her! Jeg har brugt den halve nat (og nu går solen op) på at trawle din blog igennem fra ende til anden, og jeg har ikke bare kigget billeder, næh, jeg har LÆST hele lortet, og set film osv. its just that good! (okay, jeg indrømmer der var lige nogle juleindlæg der røg i svinget…)
  jeg bor selv i et lille kollektiv hvoraf min kæreste og jeg har vores eget 14 kvm værelse, som vi har måttet udnytte så pladsbesvarende som muligt. Det betyder at vi på vores forholdsvis lille plads med “Fortet” – en ikeahacket opbevaringsseng af MALMkommoder og billyreoler, og nogle boghylder helt oppe under loftet + væghængt sengebord o.lign. har skabt plads til både kontor og soveværelse og opbevaring til to granvoksne mennesker!
  idéen til Fortet blev i sin tid vakt af det her blogindlæg, jeg, efter at have tygget mig igennem alle dine arkiver, er helt overbevist om at du vil synes om:
  http://noimnother.tumblr.com/post/5879549313

  nu må jeg hellere daffe i seng, jeg skal ud og se på en lejlighed når det gryr, og selvom den har en del flere kvadratmeter end der hvor vi bor nu, er jeg alligevel besat af at udnytte pladsen så godt som muligt. Også med henblik på ikke at proppe en lejlighed fuld af ting man knap nok bruger!

  godnat, og tak for læsningen, jeg vender i hvert fald frygteligt tilbage igen og igen kan jeg se på det hele!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s