6. december laver vi en kalender

Jeg blev helt forelsket da jeg så denne kalender. Den er så enkel og så anderledes, at det er helt fantastisk.

Hvis du har et lidt mere avanceret grafikprogram som Indesign eller Illustrator fra Adobe, kan du lave den på computeren og få den printet hos en printbutik som eks. Vester kopi her i København. Ellers kan du klippe en cirkel ud og bruge som hjælpelinie, når du skriver tallene. En “perfekt” cirkel kan du lave ved at folde et stykke papir i halvt og folde det igen i kvart. Nu holder du på et hjørne, det bliver centrum i din cirkel, og folder siden på den ene side af fingeren op mod siden på den anden side af din finger og så skulle du gerne ende med en trekant. Bliv ved med at folde på denne måde, så trekanten bliver smallere og smallere indtil den er smal nok til at du kan klippe enden af i et snip. Prøv at lave en prøve med et stykke almindelig papir, så giver det næste lidt mere mening: Når du klipper enden af skal du runde ind i starten og til slut af klippet. Hvis du bare klipper lige over bliver cirklen nemlig kantet.

Hvis du kigger nærmere på det første billede, kan du se at papiret er større end et almindeligt A4 papir. Jeg vil gætte på, at det er et A2, hvilket er ca. 60×40 cm eller plakatstørrelse. Jeg synes at det er sjovt, at man kan skrive ting på kalenderen, men hvad nu hvis en aftale bliver aflyst? Når nu vi alligevel er oppe i den størrelse, så vil jeg komme den i en fin ramme med glas og pakke en whiteboardmarker, samt en lille rejsesprøjteflaske med vinduesrens, med i gaven, for så kan skiblerierne viskes ud igen.

Hvis det ikke helt var den slags kalender du havde i tankerne, synes jeg et det her er et godt bud. 12 pakker med nummererede sedler og 31 kunstnerclips. Det er da nemt.

,

  1. #1 by Multiplication Chart on 18/12/2011 - 06:36

    i like it

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s