ssshhhhhhh!!!! sig det ikke til nogen

Jeg er dybt afhængig af boligmagasiner, men når man læser så mange, som jeg gør bliver man uværgeligt en smule kræsen, så af udvalget af danske blade, er det kun Bolig Magasinet og Boligliv, der rigtigt slukker læsetørsten. Det har medført mange og lange besøg i Magasins mørke kælder, hvor den bugnende bladbutik har til huse for at finde udenlandske alternativer, som blandt andre det svenske Elle Interiör.

Problemet med alle disse blade er, at det løber op og hvor meget jeg end gerne ville købe dem alle sammen, så har penge til mad og husleje det med at møve sig foran, MEN MEN jeg har fundet endnu en gratis E-bladsportal, sidste var Issuu, hvor du kan finde udgaver af flere af de kendte udenlandske magasiner:

Værsgo at læse

På Issuu kan du læse bladene på nettet, hvilket kræver en internetforbindelse, men på magazinesdownload skal du, som linket antyder, downloade bladene som pdf’er. Det er egentligt meget smart, for så kan du tage dem med på din smartphone eller iPad, dog skal du bruge en app som kan læse pdffiler. Jeg fandt en, som hedder Aldiko, på Androidmarked, der var ganske gratis.

Som en sidste godt er her et lille norsk blad med virkelig flotte billeder, som du også kan læse på nettet: 2 BY FRYD, men så skulle der vist også være læsestof til et stykke tid.

, , , , , ,

  1. #1 by Nadia on 14/10/2011 - 17:31

    Det her er jo som sendt fra himlen! Tusind tak for at dele det med os!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s