cool køleskabe

Indrøm det, du har på et eller andet tidspunkt savlet over et SMEG køleskab og derefter lusket hjem til dit almindelige, hvide, praktiske og dumme køleskab. SMEG køleskabene er jo også fantastiske og farverige og hvor ville det være dejligt, hvis køleskabsfabrikanter kunne lære at hylde køleskabet, som – lad os indrømme det – fylder af h.. til, men er absolut uundværgeligt, og endeligt forvise det fra køkkenets skammekrog.

Det sker jo nok ikke lige foreløbig, så mens vi venter, må vi selv til værktøjskassen.

Jeg har vist hvordan en almindelig plastikpose, kan forvandle et køleskab:

Det er en god løsning, hvis man lejer, da det nemt kan fjernes igen og ikke efterlader mærker. Bestemmer du suverænt over køleskabet er der andre mere permanente løsninger. Her er køleskabet tapeseret med blomstret tapet: 

Jeg tror faktisk at dette er fabrikanten, der har haft gang i malingen, men et lignende resultat kan du opnå ved at bruge vinylhyldepapir, som du klistrer på de plane flader af køleskabet.Der er også muligheden at male køleskabet. Her har man brugt 2 farver til at skabe et zigzagmønster i tavlelak, så man kan skrive med kridt på fladen.Vigtigst af alt er når du vil male eller tapesere en glat overflade, er at du forbereder fladen, så materialet kan hæfte på den. Det kan du gøre ved at male med hæftegrunder eller ved at slibe med sandpapir inden du går i gang med at dekorere.

Så hvordan skal dit køleskab se ud?

, , ,

  1. #1 by robot gắp gạch on 31/10/2017 - 06:44

    It’s an remarkable post in support of all the internet people; they will obtain advantage from
    it I am sure.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s