fra farmors gemmer

De er så fine, så fine, men alt for ofte forvist til en mørk skuffe: hæklede mellemlægsservietter. Som alt andet, der er dedikeret til fint brug, fortjener de at komme frem i lyset oftere end ved højtider, så du kan nyde deres skønhed. Lampen lægger sig op ad stilen i “Random light,” der kom frem for et par år siden og som siden er blevet flittigt kopieret med garn, ballon og tapetklister. Her er brugt samme fremgangsmåde, men garnet er skiftet ud med mellemlægsservietter.

Servittens hæklede mønster skaber en hyggelig stemning med sit genskær på vægge og loft. Man kan selvfølgelig også tænke større og tapesere en kommode eller som her et flygel:

Genbrug gør glad og med en kagerulle, kan en serviet bruges til at give frugttærten et unikt udseende og imponere dine gæster.

Der er selvfølgelig også farmors blondegardiner. Hmm, det ender jo med hun kommer til at bo helt minimalistisk til sidst!

, , ,

 1. #1 by Lissen on 30/01/2011 - 10:40

  En god ide med blondeservietten til tærten ;o)

 2. #2 by Lene on 12/09/2011 - 08:25

  Fandt din side ved et tilfælde, hvor er den lampe flot!! Har du noget kendskab til, hvor man kan få den slags klare pendler i handlen?

  • #3 by ploefff on 12/09/2011 - 16:53

   Den første runde er en gør det selv, så jeg går ud fra at du mener de farvede blondelampeskærme på det sidste billede. De er fra Kicki Møller. Du kan finde dem her: http://www.kickimoller.com/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s