sig goddag til Nanibirds

Anderledes julepynt

Jeg er altid på udkig efter nye tilføjelser til julepynten og jeg har fundet de sjoveste små fugle. De hedder Nanibird og er et projekt lavet af den amerikanskfødte, japansk bosatte illustrator Josh McKible under kunstnernavnet McKibillo.

Nani er det japanske ord for “hvad”, hvilket Mckibillo mener mest præcist beskriver hans oplevelse af at bo i Japan. Oplevelsen har udmøntet sig i et kunstprojekt med 100 malerier af fugle, som stiller samme spørgsmål. Som forsættelse af projektet har han skabt Nanibirds, der er papirfigurer i 3D, i samarbejde med andre kunstnere og også sit publikum, der er skabt til at skabe glæde på skrivebordet.

Der er indtil videre 25 designs at vælge imellem og jeg har fundet to fine juleeksemplarer til træet. Fuglene ligger i pdf-format og kan printes i A4 størrelse. McKibillo har desuden været så flink at lave en samlevejledning, som er lige til at downloade her

Jeg synes at “little pigion” med sin fine blå farve giver en fin balance til alt det røde og grønne på træet. “On the march” kan bruges som den er, eller farvelægges i dine yndlingsfarver. Klik på billederne for at downloade fuglene.

Du kan selvfølgelig også lave din helt egen Nanibird. McKibillo har nemlig også lavet en blank fugl, så man selv kan dekorere sig egen fugl. Klik her for at downloade et blankt eksemplar.

Reklamer

, , ,

  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s