gratis onlinemagasiner

Selvom her i Danmark ikke er det store udvalg i boligblade, er der alligevel nok til at man kan købe sige fattig og købe det gør jeg, for der er ikke noget bedre end at krybe sammen med et glittet blad og fordybe sig i nye designere, farverig indretning og gør-det-selv tips. Jeg har endda fundet en ny bladpusher, som har udenlandske boligblade og så begynder der for alvor at løbe op!

Min kæreste var så fantastisk at dele et link til en genial hjemmeside med mig. Det er en side med gratis onlinemagasiner i alverdens kategorier som hedder www.issuu.com.


Billedet er fra en boligreportage i onlinemagasinet “Homeworks”

På siden kan du finde et utal af forskellige kendte og ukendte magasiner, portfolier og uddrag af bøger indenfor alle genre og naturligvis også indretning. Publikationerne ligger i pdf-format og kan læses direkte på siden eller downloades og printes ud. Det er måske lidt voldsomt at printe et helt blad ud, men det er rart at have muligheden for at printe en side ud, hvis man falder over noget genialt. En anden smart funktion er at man kan abonnere på de forskellige udgivere, så man hurtigt kan finde sine yndlingsblade. Det er ikke bare smart, men også en nødvendighed, for siden indeholder så utroligt mange publikationer, at det godt kan være lidt svært hitte rede i dem alle, men med lidt tålmodighed belønnes man så rigeligt!

Det kan godt virke lidt uoverskueligt, men her er lidt at starte med:

hvis du kan lide det danske boligblad “RUM” er Homeworks et godt bud. Pure Green Living Magazine handler om at bo grønt med stil – godt for samvittigheden og så lige et uddrag her til sidst om at bo med beige Room by room – Get beige right.

Reklamer

,

  1. ssshhhhhhh!!!! sig det ikke til nogen « stuen tv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s