new nordic magneter

En af de store tendenser i år er New Nordic. En stil, hvor rå træ spiller en stor rolle. Her er en idé til hvordan du i 4 nemme skridt, kan bringe tendensen ind i dit hjem og samtidig kan få ryddet op i den brogede magnetsamling på køleskabet med inspiration fra de fine knager “Dots” fra Muuto.

1. Du skal bruge træknapper i forskellig størrelse, magneter og stenlim. Jeg har købt delene i Panduro, men det er jo kun fantasien, som sætter grænser. Sav en gren eller et lille stykke drivtømmer i skiver og brug dem i stedet for knapperne. Vælg magneternes størrelse efter hvor meget de skal kunne holde fast.

2. Kom lim på magneten. Husk at limen flyder ud når du presser dem sammen, så en cirkel er fint. Magneten har en rille på bagsiden, hvor der er plads til limen.

3. Placer magneten centreret på bagsiden af knappen. Limen er stadig våd, så hvis du ikke rammer midten præcis, kan den skubbes lidt rundt indtil den sidder som den skal.

4. Magneterne skal tørrer i 24 timer for at limen er helt hærdet, så læg dem på en bakke, så kan de nemt flyttes hvis de ligger i vejen for det næste projekt.

Jeg har valgt at lade træknapperne fremstå med det rå træ, for at få den der New Nordic feel, men når jeg engang bliver træt af det, får de en gang maling i regnbuens farver og så kan de rocke mit køleskab technicolorstyle.

Der er jo ingen, som siger at det kun må være træ. Hvorfor ikke bruge legetøjsbiler eller teskeer som pynt? Så længe der er en flad side, hvor magneten kan limes på, er det kun fantasien som sætter grænser.

Reklamer

, ,

  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s